Over ons

Wij zijn een kleine hobby cattery in het Antwerpse district Merksem.

Sinds onze jeugdjaren groeiden wij op met huisdieren, waaronder ook steevast katten waren, momenteel hebben wij twee poezen, die deel uitmaken van ons gezin, Zirra, een jonge kattin die we sinds juli 2016 mochten verwelkomen in ons gezin en Azraelle, onze Kartuizer, een speelse en soms ietwat koppige kater die we sinds 2015 in ons gezin hebben opgenomen. Onze poes waarmee we onze cattery opstartten, Chernia, hoort sinds jongsaf ook bij ons gezin. Tot slot hebben we dan nog Tyson, onze Bull Terriër die met de poezen goed kan samenleven, en het luilekkerleven van de poezen begint over te nemen, zo slaapt hij bijna een hele dag door.

Gezien het feit dat wij op een appartement wonen, was de beslissing om met een cattery te beginnen niet over één nacht ijs genomen. Onze keuze voor de cattery viel heel snel op de Britse korthaar, temeer omdit zowat de meest aanhankelijke katten zijn die je kan vinden. Het zijn echte knuffelberen en tot ze ongeveer drie a vier jaar zijn, zijn ze ook zeer speels.

Gezondheid en karakter stellen wij op de eerste plaats, zodat u, als nieuw baasje van een onze kittens, op beide oren kan slapen.

Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en beschikken over de nodige vergunningen en erkenningen van officiële verenigingen.

De poezen die wij in onze cattery gebruiken, worden jaarlijks getest op HCM, PKD,FIV en FELV, bloedonderzoeken die de meest voorkomende ziektes bij katten reeds op jonge leeftijd kunnen opsporen.

Wenst u meer info rond het opnemen van een kitten als gezinslid? Aarzel niet en neem gerust met ons contact op.